fredag 31 december 2010

Lite mera vardagslyx.

Hade en värdecheck hos Body Shop som skulle gå ut vid årsskiftet så jag kände mig tvungen att slå till på något och det blev en Polynesia Monoi Miracle Oil. Den är redan provad, och oj vad härligt det doftade! Min hud är så himla torr nu på vintern så den kan verkligen behöva bli lite extra bortskämd.
Bild lånad av The Body Shop

                 
`Det är verkligen en liten mirakelolja –den fungerar lika bra som fuktighetsbevarare direkt på huden som en badolja, massageolja eller att applicera i hår och hårbotten som en förbehandling.`

torsdag 30 december 2010

Vardagslyxa med te.

Ett favoritte här hemma just nu är Kusmis Green St Petersburg, ett grönt te med smak av röda frukter, vanilj och caramel. Det doftar helt underbart och är verkligen jättegott. (oj, vilken massa gratisreklam det blev här) Vi hade en miniburk med Kusmis Detox te hemma förut och det gick inte heller av för hackor. Kusmis burkar är så himla fina så jag tror att teet smakar bättre bara av det. Men man får bara vardagslyxa på det med måtta för det är allt dyra teblad i de där fina burkarna!

Bilden lånad hos Kusmi

onsdag 29 december 2010

Jag ville så gärna dela med mig...

och då kände jag att en blogg kan vara bra. Jag börjar med att dela med mig av Coralie Bickford-Smiths fantastiska omslag till penguin klassiker. Har själv fyndat några på rean och väntar ivrigt på paket!


Titlar på bilden: Lady Chatterley´s lover, Alice´s adventures in wonderland, The Odyssey, Treasure Island och Emma.