måndag 28 mars 2011

En väldigt liten kopp choklad.







 I helgen gjorde vi efterrätt igen. Närmare bestämt små små mokkakoppar fyllda med mäktig choklad med en touch av rom! Recepetet hittade jag hos Allt blir bättre med bacon. Jag lade till lite jordgubbsgrädde och hallon ovanpå, gott!


Vet inte om det är reko att kopiera ett recept till sin blogg, men leta där bland efterrätterna så dyker det upp!





                                                                  
 
This weekend we made some dessert. Tiny mocca cups filled with rich chocolate and a hint of dark rum, topped of with whipped strawberry cream and raspberries. Very nice indeed!

2 kommentarer:

  1. Men Guud så underbart vackert och gott det ser ut - vill ha vill ha...!
    Jo, fina, det var Dr Westerlunds hälsoblomma i glaset till höger och en vanlig pelargonstickling i det till vänster. Förra året lyckades jag stickla dr westerlund jättebra, men i år har det inte kommit rötter än så länge på någon av dem, så vi får se hur det går! Min mamma använder något som heter routing powder som hon skickar efter. Sak tydligen vara jättebra..!
    Kramar Lycke

    SvaraRadera
  2. åh, sådant där routing powder kanske man ska prova alltså... håller tummarna för dina sticklingar så länge :)

    SvaraRadera